Na jeden záber: T Phone

Videorecenzia lacného smartfónu od Telekomu s podporou 5G sietí, slušným výkonom, silnou batériou a prekvapivo s jej bezdrôtovým nabíjaním.

Telekom koncom septembra priniesol do svojho portfólia dva smartfóny vyrobené pre skupinu Deutsche Telekom AG, kam patrí aj slovenský magentový operátor. T Phone a T Phone Pro sú cenovo dostupné modely, ktoré lákajú na 5G konektivitu a silnú batériu. 

Benefitom noviniek je 100 GB cloudové úložisko bezplatne na tri mesiace a sľúbené dve veľké aktualizácie systému. T Phone ponúka 6,52'' HD+ displej, čipset Dimensity 700, ktorý zabezpečí slušný výkon, 4 GB operačnú pamäť RAM a 64 GB úložisko.

Hlavný 50 Mpix fotoaparát doplnila dvojica 2 Mpix snímačov. Kvalitou trojica neohúri, na bežné fotografovanie a nahrávanie videí však stačí. Konštrukcia spĺňa certifikáciu IP52, takže jej neuškodí ošplechnutie vodou. Batéria so 4500 mAh kapacitou podporuje aj 15 W bezdrôtové nabíjanie. Kompletné parametre sa dočítate v základnom infe, skúsenosti z používania prezradí videorecenzia. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare16.12.2022 - 00:03 Trvalý odkaz

Z inych videi vidno pekne ake su to sunky a doslova,creva a ani nehovorim

Celá diskusia 1 príspevok