Na jeden záber: Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Videorecenzia tretej generácie skladacieho vodeodolného smartfónu s podporou dotykového pera S Pen, dvomi 120 Hz AMOLED displejmi a výkonným hardvérom, ktorý poslúži najmä ako pracovný nástroj.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G ponúka vynovenú konštrukciu s certifikáciou odolnosti proti vode IPX8 a novou technológiou vnútorného 7,6-palcového displeja, ktorá podporuje prácu s dotykovým perom S Pen. To však nie je integrované do tela zariadenia, čo komplikuje jeho používanie. 

Vonkajší displej má 6,2-palcovú uhlopriečku, obnovovacia frekvencia je pri obidvoch obrazovkách až 120 Hz. Novinkou je skrytie prednej kamery na hlavnom displeji. Vylepšené funkcie v režime Flex umožňujú robiť na telefóne viac činností naraz. V jednej časti displeja môžete napríklad sledovať videokonferenciu a v druhej si kontrolovať poznámky.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí Snapdragon 888, 12 GB operačná pamäť RAM, až 512 GB úložisko, trojica 12 Mpix fotoaparátov a 4400 mAh batéria. Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe, skúsenosti z testovania sa dozviete z textovej recenzie Samsung Galaxy Z Fold3 5G - vodeodolný pracant a z Richardovej videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu