Na jeden záber: Samsung Galaxy XCover 4S

Vode, prachu i pádom odolný android s dostupnou cenovkou, odnímateľným zadným krytom a vyberateľnou batériou.

Samsung Galaxy XCover 4S spĺňa certifikáciu IP68, takže mu nevadí pobyt vo vode v hĺbke 1,5 metra počas 30-tich minút a pýši sa aj certifikátom MIL-STD 810G podľa americkej vojenskej normy. Môže sa používať v extrémnych teplotách (vysokých i nízkych), neublíži mu intenzívne slnečné svetlo, mechanické otrasy vibrácie ani pády na tvrdú podložku.

Výbavou neoslní, no bežnému používateľovi, ktorý ocení skôr hore spomenuté vlastnosti, by mali stačiť. Pod 5'' displejom s HD rozlíšením 720 x 1280 bodov sú umiestnené hardvérové tlačidlá, ktoré sa dobre ovládajú aj v rukaviciach. Vyhradené tlačidlo v bočnej stene si môžete prispôsobiť pre najčastejšie používané aplikácie alebo napríklad LED svietidlo.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí osemjadrový procesor, 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko. Zadný 16 Mpix fotoaparát sa chváli svetelnosťou f/1.7 Dnes už takmer nevídaným prvkom je odnímateľný zadný kryt s vyberateľnou batériou. V prípade potreby tam môžete vybitú vymeniť za nabitý kus, čo sa zíde napríklad v teréne.

Dôležité postrehy sa dozviete z redakčného videa, kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu