Na jeden záber: Samsung Galaxy Watch4

Videorecenzia výborných smart hodiniek s novou nadstavbou One UI Watch, možnosťou bezkontaktných platieb cez Google Pay, ale iba jednodňovou výdržou batérie na jedno nabitie.

Séria inteligentných hodiniek Samsung Galaxy Watch4 (základné info) prináša výkonný čipset Exynos W920 vyrobený 5 nm technológiou a nové prostredie One UI Watch, ktoré beží nad operačným systémom Wear OS. 

Vďaka tomu môžete hodinkami radu Galaxy Watch4 konečne bezkontaktne platiť v obchodoch. Výraznou nevýhodou pre majiteľov iPhonov je nekompatibilta s iOS. S iPhonom tak nové Watch4 už nespárujete. Problémy s kompatibilitou majú aj smartfóny značky Huawei a Honor.

Do výbavy Galaxy Watch4 patrí okrem iného kompletne nový senzor Samsung BioActive, ktorý v sebe spája tri dôležité zdravotné senzory pre optický a elektrický monitoring srdcovej činnosti a analýzu bioelektrického odporu. Z nameraných dát hodinky dokonca rozpoznajú chrápanie. 

Nechýba meranie krvného tlaku, okysličenia krvi kyslíkom či EKG. Nevýhodou hodiniek je slabá, iba jednodňová výdrž na jedno nabitie. Oproti predchádzajúcej generácii sa aspoň skrátila doba nabíjania na približne hodinu a pol. 

Textovú recenziu si môžete prečítať v článku s názvom Samsung Galaxy Watch4 - prémiové funkcie, elegantný dizajn, Riachardov druhý pohľad sa dozviete z jeho videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu