Na jeden záber: Samsung Galaxy S22 Ultra

Videorecenzia top modelu s prémiovou výbavou, kvalitnými fotoaparátmi a viacfunkčným dotykovým perom S Pen. Napriek vysokej cene má svojich fanúšikov.

Samsung Galaxy S22 Ultra je veľký a ťažký smartfón, ktorý ako jediný na trhu ponúka integrované dotykové Bluetooth pero s viacerými možnosťami použitia. Nielen ako pero na zapisovanie poznámok aj na zhasnutom displeji, ale aj ako ovládací nástroj telefónu bezdotykovými gestami. 

Ponúka výbornú hardvérovú výbavu, kam patrí 6,8-palcový AMOLED displej s jemným QHD+ rozlíšením a adaptívnou obnovovacou frekvenciou, výkonný čipset Exynos 2200, až 12 GB operačnú pamäť rozšíriteľnú o virtuálne gigabajty a úložisko v troch kapacitách, bez podpory microSD kariet. Pre najnáročnejších používateľov je určený 512 GB vnútorný priestor. 

Spoľahnúť sa môžete na kvalitné fotoaparáty nielen vzadu, kde nechýba periskopický teleobjektív s až 100-násobným digitálnym priblížení. Výborné výsledky odvádza aj predná 40 Mpix kamera s automatickým zaostrovaním. 

5000 mAh batéria vám poslúži aj počas náročného dňa. Softvérové problémy nadstavby One UI 4.1, ktoré Galaxy S22 Ultra sprevádzali od začiatku predaja, už vyriešila posledná aprílová aktualizácia. Skúsenosti z používania sa dozviete z videorecenzie, kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu