Na jeden záber: Samsung Galaxy S21 FE

Videorecenzia ďalšej generácie smartfónu fanúšikovskej edície. Napriek veľkému displeju ponúka nízku hmotnosť, veľmi slušné fotoaparáty a niekoľkoročnú podporu aktualizácií systému.

Samsung Galaxy S21 FE je novinkou zo začiatku tohto roka a po nedávnom uvedení série Galaxy S22 to nebude mať lahké. Medzi Galaxy S21 FE 128 GB a top modelom Galaxy S22 128 GB (základné info) je stoeurový rozdiel, za ktorý získate o niečo výkonnejší čipset, hlavný fotoaparát s vyšším rozlíšením, popdoru pre eSIM a viac RAM. 

Softvérovú podporu majú obidve novinky sľúbenú na niekoľko rokov dopredu. Konkrétne štyri generácie Androidu a päť rokov bezpečnostných záplat. 

Medzi kľúčové parametre Galaxy S21 FE patrí 6,4'' AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením, 120 Hz obnovovacou frekvenciou a integrovanou čítačkou odtlačkov, čipset Snapdragon 888, a až 256 GB úložisko párované s 8 GB operačnou pamäťou RAM. Predáva sa aj kombinácia 6 GB + 128 GB. 

Fotografie zhotovíte hlavným a širokouhlým fotoaparátom s rovnakým 12 Mpix rozlíšením, na priblíženie vzdialených objektov poslúži 8 Mpix teleobjektív. Videá nasnímate až v 4K, a to aj prednou 32 Mpix kamerou. Konštrukcii nechýba certifikácia IP68, 4500 mAh batérii zasa 25 W rýchle nabíjanie.

Kompletné špecifikácia sa dočítate v základnom infe. Skúsenosti z používania sa dozviete z Riachardovej videorecenzie.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu