Na jeden záber: Samsung Galaxy S21 5G

Videorecenzia najmenšieho modelu z trojice noviniek top modelov, ktorý ponúka výkonný čipset, kvalitné fotoaparáty a slušnú výdrž na jedno nabitie.

Samsung Galaxy S21 je výbornou voľbou pre tých, čo dnes hľadajú čo najkompaktnejší android s dobrými parametrami, ktorý im bude bez väčších slúžiť najbližšie dva možno tri roky. 

Nástupca minuloročnej S20-tky však dostal nižšie rozlíšenie displeja, zmizla podpora pamäťových kariet a ani trojica zadných fotoaparátov neprináša výrazné vylepšenia. Dokonca v balení už nenájdete nabíjačku ani slúchadlá, ktoré mal Samsung naozaj kvalitné. 

A tak prechod z Galaxy S20 na S21 5G nedáva veľký zmysel, vhodný je skôr pre tých, čo hľadajú nástupcu za svoj Galaxy S9 alebo nožno ešte staršiu osmičku. 

Podrobnejšie skúsenosti z používania sa dočítate v našej textovej recenzii Samsung Galaxy S21 5G - očakávaný top štandard, kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe.  Pre stále pretrvávajúce technické problémy so zobrazením videí na našej web stránke, si ju môžete pozrieť iba na našom YouTube kanále Fony.sk.

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu