Na jeden záber: Samsung Galaxy S20 Ultra

Obmedzenie počas pandémie zasiahlo aj našu redakciu, a tak namiesto textovej vám zatiaľ prinášame aspoň videorecenziu najväčšieho a najepšie vybaveného modelu série Galaxy S20.

Samsung Galaxy S20 Ultra ponúka to najlepšie, čo si dnes od Samsungu môžete kúpiť. Nadupaná výbava so sebou priniesla aj závratnú cenovku prevyšujúcu 1300-eurovú hranicu. 

Pripravte sa na vysokú hmotnosť 220 gramov aj väčšie rozmery. Šírkou 76 milimetrov určite nepatrí medzi kompaktné zariadenia. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,9-palcový AMOLED displej s rozlíšením 1440 x 3200 bodov, čipset vlastnej výroby Exynos 990 a 5000 mAh batéria s rýchlym aj bezdrôtovým nabíjaním. 

Galaxy S20 Ultra sa predáva v dvoch pamäťových verziách. V kombinácii 12 GB RAM a 128 GB úložiska, vyšší variant ponúka 16 GB operačnú pamäť a 512 GB interného priestoru. Stále sa môžete spoľahnúť na vodeodolnú konštrukciu, stereo reproduktory vyladené firmou AKG aj podporu pre microSD karty. Čítačka odtlačkov integrovaná do displeja nepatrí medzi najrýchlejšie na trhu.

Fotoaparáty vlajkových lodí už tradične patria medzi špičku a inak tomu nie je ani pri tohtoročnej sérii. Hlavný 108 Mpix fotoaparát umožňuje nahrávanie 8K videí, nechýba 48 Mpix teleobjektív s 10-násobným hybridným optickým priblížením. 

Kompletné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe. Názor kolegu Richarda na Samsung Galaxy S20 Ultra sa dozviete z jeho videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk  

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu