Na jeden záber: Samsung Galaxy S20

Vo videorecenzii sme sa nevyhli porovnávaniu s minuloročnou sériou Galaxy S10, najmä s kompaktným S10e. Richardov názor sa dozviete z jeho videa.

Z minuloročného radu Galaxy S10 sa nám v redakcii najviac zapáčil najlacnejší z nich - Galaxy S10e (recenzia). Ten však tento rok nedostal priameho nástupcu, ale tohtoročná novinka Galaxy S20 sa mu rozmermi najviac približuje a niektorých majiteľov S10e môže lákať na výmenu. 

No ako hovorí kolega Richard v prvých minútach videa, pokiaľ ste s aktuálnym modelom desiatkovej série spokojní, a nevadí vám slabšia výdrž batérie ani rozmiestnenie tlačidiel, nemáte výrazný dôvod na výmenu. 

Fotoaparáty v Galaxy S20 patria už tradične k špičke, presvedčiť sa o tom môžete v článku Takto fotí Samsung Galaxy S20, no oproti S10 sa zlepšilo len zoomovanie a pribudol záznam 8K videa. Širokouhlý fotoaparát dokonca ponúka o niečo menej detailov než na Galaxy S10. Pri starších modeloch sa však už o prechode oplatí pouvažovať. 

Pri kúpe Samsungu Galaxy S20 získate top výbavu v relatívne kompaktnom tele, výborné fotoaparáty s možnosťou 3-násobného priblíženia a vylepšenia sa dočkala aj výdrž batérie. Tá dostala v S20 4000 mAh kapacitu. Kompletné špecifikácie nájdete v tradičnom základnom infe.

Pokiaľ nad kúpou Galaxy S20 uvažujete, určite si nezabudnite prečítať podrobnú recenziu Samsung Galaxy S20 - to najlepšie v útlom tele. A možno vám pri rozhodovaní pomôže aj videorecenzia. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk  

Diskusia k článku:

Začať diskusiu