Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 20

Videorecenziu väčšieho a lepšie vybaveného súrodenca tohtoročnej série Galaxy Note ste si už mohli poztieť. Teraz vám prinášame pohľad na lacnejší model s rovným displejom a trojitým zadným fotoaparátom.

Samsung Galaxy Note 20 je menší a lacnejší než jeho brat Galaxy Note 20 Ultra 5, ktorého videorecenziu nájdete nielen na našom YouTube kanále Fony.sk, ale aj v článku Na jeden záber

Za nižšou cenovkou je viacero kompromisov: zadná stena je z plastu, chýba slot na pamäťové karty, takže pred kúpou dobre zvážte, aká kapacita je pre vás dôležitá, displej je síce rovný, ale ponúka nižšie rozlíšenie než pri Note 20 Ultra 5G, fotoaparáty nedosahujú takú kvalitu (najmä približovanie) a stereo reprodukcia zvukov je priemerná. 

Stále však Galaxy Note 20 patrí medzi výkonné zariadenia a jeho výhodou oproti konkurencii je hlavne viacfunkčné dotykové pero S Pen, ktoré dáva telefónu nový rozmer.  Majiteľov Samsungov určite poteší, že výrobca sa zaviazal, že bude svojim smartfónom ponúkať až trojročnú softvérovú podporu. Takže sa môžete tešiť minimálne na Android 12 a 13. 

Podrobné skúsenosti z testovania Galaxy Note 20 sa dozviete z Richardovho videa, koho zaujímajú kompletné špecifikácie, nájde ich tradične v základnom infe

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu