Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 10+

Vo videorecenzii sme sa nevyhli malému porovnaniu s jeho drahším konkurentom - iPhonom 11 Pro Max aj menším súrodencom Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy Note 10+ je nadupaný stroj, ktorý dnes nemá na trhu veľa konkurentov. Ponúka výkonný čipset, výborný 6,8-palcový displej s jemným QHD+ rozlíšením natiahnutý k okrajom na maximum, Always On funkciu, silnú batériu s veľmi dobrou výdržou a špičkový fotoaparát. Vpredu aj vzadu. 

Môžeme mu vyčítať absenciu 3,5 mm jacku, ktorý bude chýbať tým, čo by chceli pripojiť mikrofón alebo drôtové slúchadlá. Ani práca s dotykovým perom na zahnutých okrajoch obrazovky nie je veľmi komfortná. No inak mu nie je veľmi čo vytknúť.

Fotoaparáty v top modeloch Samsungu už tradične patria k najlepším, o čom sa môžete presvedčiť v našom článku Takto fotí Samsung Galaxy Note 10+. Príjemne prekvapil širokáč a predná kamera zvládne rozostrovanie pozadia aj na videu. 

Majitelia slúchadiel Galaxy Buds alebo hodiniek Galaxy Watch určite ocenia možnosť nabiť si ich priložením na zadnú časť smartfónu. je to pohodlné a návykové. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. Pokiaľ nad týmto modelom uvažujete, určite si prečítajte podrobnú recenziu Samsung Galaxy Note 10+ - viac displeja, viac batérie

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

R T13.10.2019 - 21:34 Trvalý odkaz

Displej, ktorý chráni vaše oči a pritom zachováva krásne farby
Zmierňuje únavu očí a minimalizuje rušivé faktory pred spánkom odstránením škodlivého modrého svetla na úrovni pixelov bez toho, aby dochádzalo k znižovaniu kvality farieb. To je reklamný slogan Samsungu. Áno, ale na úkor uletenia farieb do červena.
Displej môže dosiahnuť maximálny jas až 1 200 nitov. Ďalšia blbosť. Prečo Note 8 položený vedľa žiari podstatne silnejšie?
S Pen, hm, už ho menší, teda tenší snáď ani urobiť nemohli. Mám malé ruky, takže mi to až tak nevadí, až na to mikro tlačítko, ale kto má ruky ako chlap... Kde sú tie krásne S Pen-y s predchádzajúcich generácií?

R T21.10.2019 - 21:48 Trvalý odkaz

Redukcia z USB-C na USB-A
Redukcia z USB-C na microUSB
Mali ste ju v balení?

Celá diskusia 5 príspevkov