Na jeden záber: Samsung Galaxy A71

Nástupca minuloročného modelu priniesol hlavne lepšie fotoaparáty - aj ten základný, aj ultra širokouhlý.

Po textovej recenzii, ktorú sme nazvali Samsung Galaxy A71 - veľký, ale ľahký, si na našom YouTube Fony.sk môžete vo videorecenzii pozrieť aj súhrn toho najdôležitejšieho. 

Samsung Galaxy A71 ponúka veľký 6,7-palcový Full HD+ displej a 4500 mAh batériu, napriek týmto parametrom príjemne prekvapil nízkou hmotnosťou 178 gramov. Konkurencia máva aj o 20 gramov viac. 

Jeho predchodcu sme kritizovali najmä za slabý širokouhlý fotoaparát. Nástupca je na tom v tomto smere podstatne lepšie a je vybavený už štyrmi fotoaparátmi. Okrem hlavného 64 Mpix senzoru aj ultraširokouhlým objektívom a makro fotoaparátom. Štvrtý slúži na rozostrovanie pozadia. Skúšobné snímky aj videá nájdete spolu s krátkym komentárom v článku Takto fotí Samsung Galaxy A71.

Komu sa nechce čítať recenzia, všetko dôležité sa od Richarda dozvie aj z jeho videa. Kompletné informácie o hardvérovej výbave Samsungu Galaxy A71 hľadajte v základnom infe

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk  

Diskusia k článku:

Milos Ďurčo11.03.2020 - 13:07 Trvalý odkaz

Si sa pýtal či to robí len tebe to rosvietenie počas hovoru ja mam honor view 20 a tiež mi to často robí že sa nerosvieti presne tak ako tebe iba čierna obrazovka .

Celá diskusia 2 príspevky