Na jeden záber: Samsung Galaxy A53 5G

Videorecenzia dobre vybaveného modelu strednej triedy so 6,5'' AMOLED dsiplejom, 5 nm čipsetom a veľmi slušným 64 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou. Oproti predchodcovi však neponúka významné vylepšenia.

Samsung Galaxy A53 5G (základné info) ponúka 6,5-palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Opäť ako pri predchodcovi je súčasťou obrazovky aj čítačka odtlačkov. Na tele smartfónu nechýbajú stereo reproduktory, no už tu nenájdeme 3,5 mm audio jack.

V telefóne beží čipset Exynos 1280 od Samsungu vyrobený 5 nm technológiou, avšak prekvapivo nie je rýchlejší než pri minuloročnom Galaxy A52 5G. Vnútorné úložisko si viete rozšíriť pamäťovými kartami, prídete tým ale o dual SIM funkciu. 

Fotoaparáty vpredu i vzadu patria k tomu lepšiemu, čo v tejto cenovej kategórii môžete nájsť. Hlavný 64-megapixelový sa pýši optickou stabilizáciou obrazu, širokouhlý 12 Mpix fotoaparát poteší mimoriadne širokým 123° uhlom záberu. 

Lákadlom môže byť výborná výdrž na jedno nabitie, ktorú zabezpečí 5000 mAh batéria s podporou pre rýchle 25 W nabíjanie. Nabíjačku však už v balení nenájdete. Skúsenosti z používania a viac informácií sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu