Na jeden záber: Samsung Galaxy A52 5G

Videorecenzia vydareného modelu tohtoročnej série Galaxy A, ktorý za dobrú cenu ponúka takmer všetko podstatné vrátane 5G konektivity, stereo repro, IP67 aj výbornú výdrž na jedno nabitie.

Samsung Galaxy A52 5G je na našom trhu zatiaľ iba krátky čas, no je takmer isté, že si nájde množstvo fanúšikov. Ide totiž o výborne vybavený dual SIM android s vodeodolnou konštrukciou, výkonným čipsetom Snapdragon 750G a 6,5-palcovým Full HD+ displejom, ktorému nechýba 120 Hz obnovovacia frekvencia. 

Na zadnej strane nájdeme štvoricu fotoaparátov s hlavným 64 Mpix snímačom, ktorý prekvapí optickou stabilizáciou obrazu. Fotoaparáty podávajú solídne výsledky, za ktoré sa nemusí hanbiť. Vo výbave môžete očakávať 6 GB operačnú pamäť RAM, 128 GB úložisko a poteší aj dvojica reproduktorov. 

Prekvapením je výborná výdrž 4500 mAh batérie s podporou 25 W nabíjania, nechýba FM rádio, 3,5 mm jack ani slot na microSD karty. Kompletné informácie o výbave hľadajte v základnom infe, podrobné skúsenosti z testovania sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu