Na jeden záber: Samsung Galaxy A02s

Videorecenzia 6,5-palcového androidu s pomalými reakciami a podpriemernými fotoaparátmi. Zaujme zrejme len veľmi dobrou výdržou na jedno nabitie a nízkou cenou.

Samsung Galaxy A02s je určený nenáročným zákazníkom, ktorým nevadia pomalšie reakcie systému kvôli menej výkonnému procesoru a fotoaparát budú používať len na momentky. Vo výbav echýba čítačka odtlačkov, ktorú v tejto cenovej kategórii niektorí konkurenti ponúkajú. 

Poteší však, že výrobca stavil na USB-C konektor, nezabudol na NFC a pridal 5000 mAh batériu. Vzhľadom na hardvérovú výbavu môžete pri bežnom používaní očakávať aj dvojdňovú výdrž na jedno nabitie. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,5-palcový displej s rozlíšením 720 x 1520 bodov, čipset Snapdragon 450, 3 GB operačná pamäť RAM, 32 GB úložisko a základný 13 Mpix fotoaparát doplnený 2 Mpix snímačmi na makro zábery a rozostrovanie pozadia. Kompletné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe

 Pre stále pretrvávajúce technické problémy so zobrazením videí na našej web stránke, si ju môžete pozrieť iba na našom YouTube kanále Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu