Na jeden záber: Samsung Galaxy 23 Ultra

Videorecenzia nadupaného smartfónu s výborným 6,8'' displejom, výkonným hardvérom a špičkovými fotoaparátmi. V spojení s integrovaným dotykovým perom len ťažko hľadá konkurenciu.

Samsung Galaxy S23 Ultra (základné info) je najvybavenejším smartfónom z trojice smartfónov radu S23. Model s integrovaným dotykovým perom S Pen nahrádza smartfóny série Galaxy Note. Dotykové pero dáva smartfónu ďalší rozmer, dobre poslúži pri práci s dokumentami, písaní poznámok a využiť môžete aj bezdotykové akcie. Kto si už raz na pero zvykol, na iných telefónoch mu zvyčajne chýba. 

Oproti minuloročnej verzii prináša S23 Ultra hlavne čipset Snapdragon 8 Gen 2 upravený špeciálne pre smartfóny Galaxy a hlavný fotoaparát s 200 Mpix rozlíšením, ktorý dopĺňa 12 Mpix širokouhlý fotoaparát a dvojica 10 Mpix teleobjektívov. Ten periskopický zvládne až 10-násobné optické priblíženie a je pýchou telefónu. 

Čo si o Galaxy S23 Ultra myslí bývalý kolega Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie. Moje skúsenosti sa dočítate v článku Samsung Galaxy S23 Ultra - jediný svojho druhu.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu