Na jeden záber: Realme 7

Za necelých dvesto eur ponúka tento 6,5-palcový smartfón slušnú výbavu a vzhľadom na cenu aj dobré fotoaparáty.

Po textovej recenzii s názvom Realme 7 - solídny výkon, atraktívna cena, v ktorej sa dočítate skúsenosti z približne dvojtýždňového testovania, sa na šikovný android pozrel aj kolega Richard. 

Cenovo dostupný telefón žiadne vážne nedostatky nemá, no keďže v ňom pracuje čipset Helio G95, nemôžete očakávať neustále bleskové reakcie. Pokiaľ sa táto značka na našom trhu viac udomácni, môže byť solídnym konkurentom smartfónom od Xiaomi. 

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. Medzi tie kľúčové patrí 6,5'' Full HD+ displej s 90 Hz obnovovacou frekvenciou, až 8 GB operačná pamäť RAM, vyberať môžete medzi 64 GB a 128 GB úložiskom a 5000 mAh batéria ponúkne dostatok energie po celý deň aj pri náročnejšom používaní. 

Na tele sa nachádza spolu päť fotoaparátov, štyri vzadu, s hlavným 48-megapixelovým a jeden vpredu. Nechýba potrétový, širokouhlý ani makro fotoaparát. Čo si o Realme 7 myslí Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie. Stačí kliknúť na tento odkaz, ktorý vás presmeruje na náš YouTube kanál Fony.sk. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu