Na jeden záber: OnePlus Watch

Videorecenzia inteligentných hodiniek s okrúhlym 1,4'' ciferníkom a možnoťou telefonovania, ktoré ale pripojíte iba k smartfónom s Androidom a nemajú slovenčinu.

Prvé smart hodinky OnePlus boli očakávané s veľkými nádejami. Po ich oficiálnom uvedení v marci tohto roka ale prišlo mierne rozčarovanie. Sú skôr konkurentom pre značku Honor, Xiaomi a relame než Samsung alebo Apple. S iPhonom ich totiž nepárujete vôbec. Výrobca sa rozhodol, že sú kompatibilné iba s Androidom. 

Konštrukcia OnePlus Watch je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s 2,5D zakriveným sklom. Na zafírové sklíčko zabudnite, nájdeme tu tradičné minerálne sklo, takže pozor na poškriabanie. 

Medzi základné funkcie patrí okrem štandardného zobrazovania notifikácií a sledovania fyzickej aktivity aj možnosť uskutočňovať hovory či prehrávať hudbu. Do 4 GB úložiska sa zmestí viac než 500 skladieb a po spárovaní s Bluetooth slúchadlami môžete počúvať hudbu aj bez pripojeného telefónu.

Hodinky poslúžia aj ako diaľková spúšť fotoaparátu. Spĺňajú certifikáciu odolnosti 5ATM aj IP68, na výber máte viac než 110 druhov cvičení vrátane automatickej detekcie tréningu behu. Nechýba monitorovanie tepu, meranie prejdenej vzdialenosti, spálených kalórií, SpO2, stresu, SWOLF pre plavcov ani GPS pre presné zaznamenávanie trasy.

Batéria so 402 mAh kapacitou ponúkne podľa výrobcu dostatok energie na dva týždne bežného používania.   Pri zapnutom meraní nasýtenia krvi kyslíkom aj počas spánku, sa výdrž zníži na päť dní, zapnuté GPS pri tréningu skráti výdrž 25 hodín. 

Podrobné špecifikácie sa dočítate v tomto článku, skúsenosti z používania OnePlus Watch sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu