Na jeden záber: OnePlus Nord N10 5G

Videorecenzia tristoeurového androidu s 90 Hz displejom, hlasnými stereo reproduktormi a podporou sietí piatej generácie.

OnePlus Nord N10 5G ponúka 6,5'' Full HD+ displej s 90 Hz obnovovacou frekvenciou, Snapdragon 690, od ktorého nemôžete čakať vždy bezchybné reakcie a ako názov napovedá aj konektivitu. 6 GB operačnú pamäť dopĺňa 128 GB úložisko rpzšíriteľné microSD kartami.

Nad Androidom 11 beží šikovná používateľská nadstavba OxygenOS plná doplnkových funkcií a podrobných nastavení. Systém štyroch zadných fotoaparátov umožní zhotoviť snímky v rôznych situáciách. Tvorí ho hlavný 64 Mpix fotoaparát, 119-stupňový širokouhlý objektív s 8 Mpix snímačom, 2 Mpix makro a 2 Mpix monochromatický objektív. 

Predná 16 Mpix kamera poslúži na selfie alebo videohovory. 4300 mAh batéria poteší rýchlym 30 W nabíjaním. Príjemným prekvapením je hlasná stereo reprodukcia zvukov. 

Kompletné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe, podorobnosti z testovania sa dozviete z videorecenzie. Pre stále pretrvávajúce technické problémy so zobrazením videí na našej web stránke, si ju môžete pozrieť iba na našom YouTube kanále Fony.sk.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu