Na jeden záber: OnePlus 9 Pro

Videorecenzia najnovšej vlajkovej lode, ktorej nechýba jemný WQHD displej, výkonný čipset, vodeodolnosť, kvalitné fotoaparáty a čerešničkou an torte je super rýchle nabíjanie. Aj bezdrôtovo.

OnePlus 9 Pro je lepšie vybaveným súrodencom OnePlus 9 (základné info), ktorý mal premiéru spolu s Pro verziou. Drahší model ponúka zaoblený 6,7-palcový Fluid AMOLED displej s rozlíšením 1440 x 3216 bodov, obnovovaciu frekvenciu od 1 Hz do 120 Hz, certifikáciu IP68, vyššiu kapacitu RAM, rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie a pri fotoaparáte mu nechýba ani optická stabilizácia obrazu.

Hlavný fotoaparát s rozlíšením 48 Mpix a OIS je vybavený senzorom IMX789, širokouhlý fotoaparát s 50 Mpix rozlíšením umožňuje snímať aj kvalitné makro fotografie so schopnosťou zaostrovať už zo vzdialenosti 4 cm od objektu. Osemmegapixelový teleobjektív ponúka 3,3-násobné priblíženie s optickou stabilizáciou.

Priekopnícky širokouhlý objektív Freeform Lens využíva sériu jedinečných kriviek na korekciu prichádzajúceho svetla, čím prináša skreslenie na okraji fotografií až okolo 1 %. Videá zhotovíte v 8K 30 fps aj v 4K rýchlosťou 120 snímok za sekundu. 

Warp Charge 65T poskytuje dennú energiu iba za 15 minút a môže 4500 mAh akumulátor nabiť z 0 - 100 % za iba 29 minút. Nechýba rýchle bezdrôtové 50 W nabíjanie. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe. Čo na nový top model hovorí Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu