Na jeden záber: OnePlus 9

Videorecenzia 6,6-palcového androidu s výkonným hardvérom, kvalitným fotoaparátom a návykovým 65 W rýchlym nabíjaním 4500 mAh batérie.

OnePlus 9 je lacnejším a o niečo slabšie vybaveným súrodencom OnePlus 9 Pro, ktorého viderecenziu si môžete pozrieť v tomto článku. Líši sa menšou uhlopriečkou s nižším rozlíšením displeja bez zaoblenia na bokoch, fotoaparátom bez optickej stabilizácie obrazu a teleobjektívu, a bezdrôtové nabíjanie podporuje iba 15 W a nie 50 W. Zamrzí, že chýba aj vodeodolnosť.

Výkonom však za bračekom s prívlastkom Pro nezaostáva. Zaistí ho čipset Snapdragon 888, až 12 GB operačná pamäť RAM a vyladený softvér so šikovnou nadstavbou OxygenOS. Plochý 6,6-palcový Fluid AMOLED displej ponúka Full HD+ rozlíšenie a 120 Hz obnovovaciu frekvenciu.

Lákadlom OnePlus 9 je 50-megapixelový širokouhlý fotoaparát s objektívom Freeform Lens, ktorý minimalizuje skreslenie okrajov. Batéria OnePlus 9 s kapacitou 4 500 mAh využíva vylepšený dvojčlánkový dizajn, ktorý je schopný nabiť dodávanou 65 W nabíjačkou z nuly na 100 % za 29 minút. 

Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe. Čo na nový top model hovorí Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu