Na jeden záber: Motorola Moto G8 Plus

6,3-palcový dual SIM android zaujme slušným fotoaparátom so športovou kamerou, stereo reprodukciou zvuku a dvojdňovou výdržou batérie.

Motorola Moto G8 Plus je podľa zhodnotení kolegu Richarda, ktorý písal aj textovú recenziu (čítajte tu), rozumný mobil, ktorý ponúka viacero veľmi praktických Moto nápadov, silnú batériu s rýchlym nabíjaním či bezkonkurenčné FM rádio. A nevadí jej ošplechnutie vodou.

Škoda len, že má občas spomalené reakcie. Čipset Snadragon 655 nepatrí medzi "rýchliky". Lákadlom sú fotoaparáty, slušnú kvalitu získate aj pri večernom fotení. 

Zaujímavosťou je akčná (športová) kamera, ktorá poslúži len na nahrávanie širokouhlých videí pri držaní telefónu na výšku. Prvýkrát sme sa s  ňou stretli v Motorole One Action (recenzia). Skúšobné snímky a videá nájdete v článku Takto fotí Motorola Moto G8 Plus.

Výhodou Moto G8 Plus je silná 4000 mAh batéria, ktorá pri bežnom používaní ponúkne dvojdňovú výdrž. Operačný systém Android je takmer bez úprav, výrobca pridal iba vlastnú aplikáciu fotoaparátu, nadštandardne vybavené FM rádio a nezabudol na obľúbené Moto funkcie či Moto obrazovku. Koho zaujímajú podrobné špecifikácie, dozvie sa ich z nášho základného infa

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu