Na jeden záber: Motorola Edge 30 Neo

Videorecenzia vydareného smartfónu s dostupnou cenovkou, príjemnými rozmermi, obľúbenými Moto funkciami, Moto gestami a slušnými fotoaparátmi.

Motorola Edge 30 Neo je príjemným prekvapením z portfólia Motoroly minulého roka. Zaujme pekným dizajnom, relatívne kompaktnými rozmermi, nízkou hmotnosťou a solídnou výdržou na jedno nabitie. 4020 mAh batériu dobijete 68 W nabíjačkou, ktorá je súčasťou balenia. Nájdete v ňom aj priesvitné ochranné puzdro. Prvé investície do rýchlonabíjačky a obalu tak narozdiel pri kúpe niektorých konkurenčných modelov, ušetríte. 

Medzi kľúčové parametre patrí 6,3'' pOLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, 6 nm čipset Snapdragon 695 5G, 8 GB operačná pamäť a 128 GB úložisko. Hlavným 64 Mpix fotoaparátom zhotovíte pri dostatku svetla slušné zábery. Maximom pri nahrávaní videa je ale iba Full HD. Poteší konštrukcia odolná voči jemnému ošplechnutiu vodou i stereo reproduktory. 

Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe, textovú recenziu si prečítate v článku Motorola Edge 30 Neo – oslní farbami a hmotnosťou. Druhý názor ma Motorolu Edge 30 Neo sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu