Na jeden záber: LG Velvet s krytom Dual Screen

Elegantný android môžete vložiť do špeciálneho krytu s ďalším 6,8'' displejom, vďaka čomu získate zariadenie s dvomi plnohodnotnými obrazovkami.

LG sa po dlhšom čase pripomenulo svojim fanúšikom novinkou, ktorou chce odštartovať novú éru smartónov. Model vyššej strednej triedy ponúka v elegantnom tele takmer všetko podstatné.

Na testovanie sme dostali aj prídavný kryt Dual Screen, ktorý  vytvorí z obyčajného smartfónu zariadenie s dvomi 6,8'' obrazovkami. Duálne zobrazenie využijete pri bežnej práci, hraní hier, multitaskingu a určite oceníte pri písaní textu. 

Tak, ako sme u prémiových modelov LG zvyknutí, konštrukcii nechýba odolnosť voči vode, prachu a nárazom. Disponuje certifikáciou IP68 aj vojenským štandardom MIL-STD 810G. 

Kompozícia trojice fotoaparátov na zadnej strane je harmonicky usporiadaná v zostupnom poradí podľa veľkosti, čo má evokovať padajúce dažďové kvapky.

Zadné trio tvorí hlavný 48 Mpix snímač, za širokouhlým objektívom je 8 Mpix senzor a 5 Mpix fotoaparát poslúži na rozostrovanie pozadia. V malom výreze P-OLED displeja je ukrytá 16 Mpix predná kamera. 

Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Čo si o novinke myslí kolega Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu