Na jeden záber: Huawei Watch Fit

Videorecenzia cenovo dostupných smart hodiniek s veľkým 1,64'' AMOLED displejom, GPS, animovaným fitnes trénerom a 10-dňovou výdržou na jedno nabitie.

Huawei Watch Fit zaujmú nízkou hmotnosťou a dizajnom najmä ženy. Ich výhodou je aj animovaný osobný tréner. Priamo na zápästí tak vidíte ukážku konkrétneho cviku. Ide o 12 animovaných tréningových kurzov a 44 ukážok držania tela, a to bez potreby prepojenia so smartfónom či iným zariadením.  

Prinášajú sledovanie výkonu v 96 tréningových režimoch, z toho jedenásť tréningových režimov vrátane behu, chôdze, bicyklovania a plávania obsahuje profesionálne sledovanie údajov. 

Inteligentné senzory snímajú srdcový rytmus, kalórie, čas cvičenia a ďalšie údaje. Hodinky ponúkajú komplexné sledovanie zdravia ako je spánok, stres, saturácia krvi kyslíkom (SpO2) a upozornia vás na abnormálny srdcový rytmus, keď je váš nepretržitý pokojový srdcový rytmus príliš vysoký alebo príliš nízky.

Pri bežnom používaní sa výdrž môže vyšplhať až na desať dní na jendo nabitie. Podrobné špecifikcáie sa dočítate v základnom infe, skúsenosti z používania sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Roman Švrlo06.06.2021 - 14:00 Trvalý odkaz

Pozrel som celé video, hodinky zaujímavé, len som v ňom nepostrehol, ako sú na tom s viditeľnosťou na priamom slnku. Teraz mám Xiaomi Mi band 3 a na nich nevidím skoro nič.

Ďakujem. Pekný deň.

Knoxville08.06.2021 - 16:06 Trvalý odkaz

In reply to by Roman Švrlo

Hodinky používam od februára,keď som si ich zakúpil. Na ostrom letnom slnku nemám s viditeľnosťou žiaden problém...

Zuzana Mačuhová28.11.2021 - 00:13 Trvalý odkaz

Mám tieto hodinky a mobil samsung s21 ultra a neustále sa mi opájajú, neviem si s tým už rady ako to odstrániť, máte nejakú radu?
Ďakujem

Celá diskusia 4 príspevky