Na jeden záber: Huawei P40 Pro

Videorecenzia prémiového androidu bez Google služie, ktorého výrazným lákadlom sú najmä výborné fotoaparáty a výkonný hardvér.

Série Huawei P40 prišla na slovenský trh v marci. Všetky modely spája jeden nedostatok: absencia Google služieb. Pre niekoho to môže byť neprekonateľný problém, iný sa s tým možno dokáže zmieriť. 

Na aké obmedzenia sa treba pripraviť a čo všetko môžete do AG smartfónu jednoducho doinštalovať, sa dočítate v článku Dva týždne s Huawei P40 Pro bez Google služieb

Kolega Richard mal najskôr k dispozícii Huawei P40 Lite, jeho videorecenziu s prvým názorom si môžete pozrieť tu. Huawei P40 Pro (základné info) je takmer trojnásobne drahší súrodenec, ktorému by ale kvôli spomínaným obmedzeniam pristála nižšia cenovka. Výrobca vysokú cenu kompenzuje darčekom: true wireless slúchadlami Huawei FreeBuds 3 (recenzia) s aktívnym potlačením hluku, ktoré bezplatne dostanete u vybraných oficiálnych predajcov. 

Za takmer tisíc eur získate výborný 6,6-palcový OLED displej, výkonný čipset Kirin 990 s podporou 5G sietí, 8 GB operačnú pamäť a 256 GB úložisko. Rozšírite ho iba novým typom NM Card od Huawei. Od 4200 mAh batérie môžete očakávať bezproblémovú celodennú výdrž na jedno nabitie, menej nároční používatelia potiahnu aj do druhého dňa. Vďaka 40 W rýchlonabíjačke doplníte chýbajúcu energiu za menej než hodinu. 

Na tele P40 Pro sa nachádza až šesť fotoaparátov, štyri vzadu a dva vpredu. Nechýba optická stabilizácia obrazu, širokouhlý objektív s automatickým zaostrovaním ani 5-násobné optické priblíženie. Pokiaľ vás zaujíma, čo si o nich myslí kolega Richard, dozviete sa to v jeho videorenzii. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk  

 

 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu