Na jeden záber: Huawei Nova 5T

Jeden z posledných modelov Huawei, ktorý prišiel na slovenský trh s Google službami, spĺňa takmer všetky parametre dôležité pre bežného používateľa. Niekoľko mínusov sme však našli.

Huawei Nova 5T nie je žiadnou horúcou  novinkou, no môže zaujať zákazníkov, ktorí hľadajú cenovo dostupný android s elegantným dizajnom, slušnou výbavou a hlavne sa nechcú vzdávať komfortu spojeného s podporou Google služieb.

Nechýba mu nič dôležité, telefón ponúka pekný 6,3'' displej s Full HD+ rozlíšením, dostatok výkonu, 128 GB úložisko a šikovnú nadstavbu EMUI 9.1, ktorá beží nad Androidom 9 Pie. Dá sa očakávať, že výrobca časom ponúkne pre tento model aktualizáciu na novší Android 10 s EMUI 10. 

Kvarteto zadných fotoaparátov s hlavným 48 Mpix snímačom ponúka slušnú kvalitu, len 2 Mpix makro fotoaparát považujeme za zbytočný. Výsledky si môžete pozrieť spolu s krátkym komentárom kolegu Richarda v článku Takto fotí Huawei Nova 5T. Svoje skúsenosti z testovania podrobne opísal v recenzii s názvom Huawei Nova 5T - posledný s Google službami.

Komu sa nechce čítať dlhý text, možno si rád pozrie našu videorecenziu. Kompletné špecifikácie nájdete v tradičnom základnom infe.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk  

Diskusia k článku:

Začať diskusiu