Na jeden záber: Apple iPhone 13

Videorecenzia základného 6,1-palcového modelu s výkonným hardvérom a veľmi slušnou výdržou batérie na jedno nabitie, ktorý dobre poslúži aj niekoľko rokov.

Aj tento rok uviedol Apple štyri modely nových iPhonov. Textovú recenziu základného 6,1'' iPhonu sme vám priniesli v článku s názvom Apple iPhone 13 - malý krok vpred, skúsenosti s jeho rovnako veľkým, ale lepšie vybaveným súrodencom sa dočítate v recenzii Apple iPhone 13 Pro - stávka na istotu

Novinka ponúka výkonný čipset, kvalitný OLED displej s jemnosťou 460 ppi a výbornou čitateľnosťou na slnku, a trojicu 12-megapixelových fotoaparátov. Dva vzadu, vrátane širokouhlého a jeden vpredu, v zmenšenom výreze displeja. Všetky fotoaparáty podporujú nočný režim. 

Výdrž batérie záleží od zaťaženia systému, no pri bežnom používaní stačí nabíjať každý druhý deň. Podrobné špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Richardov názor na iPhone 13, sa dozviete z jeho videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

Diskusia k článku:

Jakub Jediný14.10.2021 - 12:51 Trvalý odkaz

Na rýchle odoslanie správy z Histórie hovorov alebo na rýchly hovor z ponuky Správ existuje jednoduché gesto: dlhé podržanie prsta na ikone kontaktu (prípadne fotke) a vyroľuje sa rýchle menu s týmito možnosťami. Čiže swipe je nahradený "3D Touch" gestom :)

Celá diskusia 1 príspevok