Na jeden záber: Apple iPhone 12 Pro Max

Videorecenzia veľkého, ťažkého a drahého iPhonu série 12. Ponúka ale výborný displej, kvalitné fotoaparáty, veľmi slušnú výdrž batérie a výkonný čipset.

Apple iPhone 12 Pro Max je najväčším zo štvorice iPhonov 12 predstavených v októbri minulého roka. Je najväčším, ale zároveň aj najlepšie vybaveným modelom, ktorého cena v 128 GB verzii začína na sume 1249 eur. 

Výkonu má vďaka čipsetu A14 Bionic na rozdávanie, no rovnaký čipset dostali aj menší a lacnejší súrodenci. Okrem veľkého 6,7-palcového Super Retina OLED displeja s jemným rozlíšením 1284 x 2778 bodov získate výborné fotoaparáty.

Teleobjektív ponúka 2,5-násobné optické priblíženie a novinkou je snímanie do formátu ProRAW pre ďalšie profesionálne úpravy. iPhone 12 Pro Max ponúka ako jediný model dvanástkovej série nový druh stabilizácie obrazu, ktorá má byť lepšia než doteraz používaný spôsob.

Na prvý pohľad má s iPhonom 12 Pro rovnaký hlavný 12 Mpix snímač s clonou f/1.6, no Pro Max sa pýši o 47 % väčším senzorom, ktorý by mal zachytiť viac svetla pri zhoršených svetelných podmienkach, a tým pádom by mal mať kvalinejšiu výslednú snímku. 

Plusom najväčšieho iPhonu je 3687 mAh batéria. Telefón zvládne celý deň bez nabíjania aj pri náročnom používaní. Samozrejmosťou je aj 5G konektivita. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe. Skúsenosti z testovania sa dozviete z Richardovej videorecenzie. Pre aktuálne technické problémy so zobrazením videí na našej web stránke, si ju môžete pozrieť iba na našom YouTube kanále Fony.sk.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu