Na internete sa objavila údajná fotka iPhonu 13 mini

Fotka má zachytávať prototyp, ktorý ukazuje nové usporiadanie fotoaparátov. Špekuluje sa o tom, že ide zrejme o praktické riešenie z dôvodu osadenia väčších snímačov.

Menšie iPhony majú stále silnú základňu fanúšikov, aj keď nie tak veľkú. Mnohí preto špekulujú o tom, že Apple s nimi bude pokračovať aj v budúcnosti. Čoraz častejšie sa v tomto smere spomína údajne pripravovaný iPhone 13 mini. Práve jeho podoba sa mala objaviť na fotografii, ktorá vraj zachytáva prototyp. Vidíme na ňom starý známy dizajn s novým diagonálnym usporiadaním fotoaparátov. 

V prípade prototypov však tento dizajn stále nemusí byť finálny. Niektorí ho spochybňujú preto, že od predstavenia nových iPhonov 13 sme stále pomerne ďaleko. Apple tak ešte nemusí mať dokončený ich finálny vzhľad a je možné, že do oficiálneho uvedenia sa ešte niečo zmení, alebo sa malého iPhonu už vôbec nedočkáme. Informácie preto treba brať s rezervou. 

Diagonálne usporiadanie fotoaparátov sa už však stihlo objaviť aj na renderoch. Dôvody nového usporiadania môžu byť rôzne. Uvažuje sa o praktickom riešení, ktoré by zrejme bolo výsledkom osadenia väčšieho snímača. 

Zdroj: gizchina.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu