Motorola ThinkPhone dostane vďaka partnerstvu s Microsoftom dve nové funkcie

Smartfón, ktorý odolným telom a výbavou zaujme nielen firemných zákazníkov, dostáva vďaka spojenectvu Motoroly a Microsoftu nové funkcie pre zvýšenie produktivity.

Spoločnosti Motorola a Microsoft oznámili, že používatelia smartfónu ThinkPhone dostanú dve nové funkcie: úplne integrovanú podporu cloudových služieb Windows 365 a integráciu komunikačnej služby Push To Talk s funkciou Walkie Talkie do platformy Microsoft Teams. 

Používatelia zariadenia ThinkPhone (základné info) môžu využívať integrovaný systém Windows 365 a priamo z telefónu prenášať svoje dokumenty a iné médiá na väčší displej zariadenia s Windows. Po jednoduchom pripojení pomocou USB-C kábla a hardvérovej klávesnice a myši prostredníctvom Bluetooth, získajú ďalší pracovný nástroj.

V pravej bočnej stene smartfónu Motorola ThinkPhone sa nachádza programovateľné červené tlačidlo. Teraz sa jeho funkcia rozširuje o integráciu aplikácie Walkie Talkie do programu Teams. Takže po naprogramovaní tlačidla na Walkie Talkie budú mať používatelia okamžite k dispozícii funkcie komunikácie PTT (Push-to-Talk) pre rýchlu komunikáciu s kolegami. 

Okrem výbornej hardvérovej výbavy ponúka ThinkPhone aj súbor bezpečnostných funkcií na základe platformy ThinkShield a nechýba správa zariadení na diaľku ani aplikácia Moto Secure, ktorá slúži ako centrum pre položky súvisiace s bezpečnosťou a súkromím. Moto KeySafe pridáva ďalšiu vrstvu zabezpečenia na lepšiu ochranu najcitlivejších údajov v smartfóne. Izoluje kódy PIN, heslá a kryptografické kľúče, a ukladá ich v prostredí odolnom voči neoprávnenej manipulácii, čím chráni údaje zvnútra.

Telefón zvládne aj hrubšie zaobchádzanie. Zariadenie je vyrobené z kompozitu vystuženého aramidovými vláknami, ktorý je odolnejší a ľahší než oceľ. Kombinovaný je s hliníkovým rámom a sklom Gorilla Glass Victus. Smartfón spĺňa požiadavky normy odolnosti voči pôsobeniu vody IP68 a absolvoval aj testy odolnosti MIL-STD-810H.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu