Motorola Razr príde na trh neskôr, než sa plánovalo

Inovovaná legenda od Motoroly s flexibilným displejom mala odštartovať predobjednávky už hneď po vianočných sviatkoch. Firma vysvetlila, prečo sa moderné véčko oneskorí.

Pôvodný dátum štartu predobjednávok bol naplánovaný na 26. decembra, no posledné informácie priamo od výrobcu ukázali, že si záujemcovia o netradičnú Motorolu Razr 2019 budú musieť ešte počkať.

Ani konkurenti Huawei Mate X (základné info) a Samsung Galaxy Fold (základné info) neprišli do obchodov tak, ako si to výrobcovia naplánovali. Ich novinky trápili hardvérové problémy, pri Motorole je vo veci niečo iné. 

Podľa vyhlásenia spoločnosti bol dôvodom odkladu štartu predaja vysoký dopyt po zariadení, ktorý prerástol očakávaný záujem. Preto sa Motorola rozhodla upraviť štart predobjednávok tak, aby dokázala uspokojiť čo najviac zákazníkov.

Presný termín predaja sme sa zatiaľ nedozvedeli, no nemal by byť výrazne posunutý oproti prvému dátumu. 

Vysoký záujem o skladaciu Motorolu môže byť prekvapením, pretože napriek vysokej cene 1500 USD ponúka len hardvér strednej triedy. Nedostatky vo výbave však zrejme prevážil atraktívny dizajn. Všetko dôležité o Motorole Razr 2019 sa dočítate v našom základnom infe

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

Tomas25.12.2019 - 11:59 Trvalý odkaz

Len by ma zaujimalo, ako zistili, ze dopyt je vysoky, ked ani nespustili predobjednavky. Nie je prave vysoky pocet predobjednavok indikacia vysokeho dopytu?
Komentare osem rocnych deti na Ytb este nie su znamkou vysokeho dopytu.

Toto je cisty marketing, ktoremu mozu uverit akurat tak tie deti. Povedat, ze dopyt je vysoky, tak odkladame start je nezmysel.
Ziadnemu zariadeniu to este nepomohlo. Ukazkovym prikladom je LG alebo Sony, ked predstavili nove telefony a potom im pol roka trvalo dodat ich na trha a zatial znacna cast potencialnych zakaznikov stratila zaujem.

Skor by som stavil na to, ze zariadenie este jednoducho nebolo pripravene, tak potrebovali cas naviac na doladenie a podobne. Na com nie je nic zle. Ale taketo vyhlasenie, ze kvoli vysokemu dopytu odkadaju start je smiesne. Ved praveze vtedy treba dodat produkt na trh co najskor, ked je po nom dopyt a nepremeskat sancu, resp. nedat sancu konkurencii. Vo svete smartfonov je dolezity kazdy mesiac, kedze nove telefony sa predstavuju kazdu chvilu. A hlavne ,ked za rohom je udajne Fold 2...

Celá diskusia 1 príspevok