Motorola Razr 5G na Slovensku

Nová generácia legendárneho véčka s flexibilným displejom, vylepšenou konštrukciou, 48 Mpix fotoaparátom s OIS a fyzickým slotom na SIM kartu si môžete kúpiť už aj na Slovensku.

Motorola Razr 5G dostala oproti minuloročnému predchodcovi vylepšenú konštrukciu, výkonný čipset Snapdragon 765G s integrovaným 5G modemom, fotoaparáty s vyšším rozlíšením, dvojnásobnú kapacitu úložiska a mierne silnejšiu batériu.

Test cyklu sklápania ukázal, že Razr je navrhnutý tak, aby vydržal až 200 000 sklápaní, čo by pri 100 otvoreniach denne vystačilo na päť rokov. Konštrukcia je pokrytá nano ochranou, takže telefónu nevadí postriekanie vodou ani dážď. Vďaka vylepšenému dizajnu pántov s nulovou medzerou sa Razr 5G sklápa úplne na polovicu s prakticky nulovým priestorom medzi dvoma displejmi. 

Bez otvorenia telefónu opäť viete ovládať prehrávanie hudby, urobiť si selfie, pozrieť si doručené oznámenia a podobne. Oba displeje sú navrhnuté tak, aby spolupracovali. Snímač odtlačkov sa presťahoval na zadnú stranu, kde je to ergonomickejšie. 

Hlavný 48 Mpix fotoaparát s clonovým číslom f/1.7 sa pýši optickou stabilizáciou a presným laserovým zaostrovaním. Videá nahráte v 4K rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Na selfie môžete využívať nielen 20 Mpix prednú kameru, ale práve aj kvalitný 48 Mpix fotoaparát s OIS. 

Konečne sa používatelia dočkali aj fyzického slotu na SIM kartu, predchodca disponoval iba eSIM, ktorá nechýba ani v novinke. Môžete tak používať naraz nanoSIM aj elektronuckú SIM kartu. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe

Motorola Razr 5G je na Slovensku dostupná v elegantnej čiernej farbe za odporúčanú cenu 1499 eur. Neskôr príde aj v zlatom vyhotovení. So striebornou verziou sa u nás zatiaľ nepočíta. Predchádzajúcej generácii Motorola Razr klesla cenovka na 1199 eur. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu