Motorola Razr 2020 unikla na prvých obrázkoch

Prvou výraznou zmenou je duálny fotoaparát. Okrem toho z brady smartfónu zmizol snímač odtlačkov. Je možné, že ho výrobca umiestni pod displej, prípadne na iné miesto v konštrukcii.

Motorola minulý rok oživila svoj legendárny model v podobe Razr 2019 (základné info). Išlo o prvý skladací smartfón s vyklápacou konštrukciou. Tento rok sa čoraz viac špekulovalo o nástupcovi s podporou 5G, na ktorom má výrobca pracovať už nejaký čas. Aktuálne na internet unikla aj podoba možného modelu Razr 2020, ktorú zverejnil známy leaker Evan Blass. 

Na obrázkoch vidíme konštrukciu z modelu Razr 2019 s rovnakým výrezom v hornej časti a užšou bradou. Z nej sa vytratil snímač odtlačkov, čo môže znamenať, že ho výrobca tento rok umiestni pod displej, prípadne na bočný vypínač. Vonkajší displej vyzerá byť bez zmien. Pod ním vidíme namiesto jedného, tentokrát dva fotoaparáty. 

Úniky hovoria o rozlíšení 48 Mpix pre hlavný snímač a 20 Mpix pre sekundárny. Spomína sa aj 256 GB úložisko, podpora nanoSIM, 18 W nabíjanie a nové farby. Na oficiálne informácie od výrobcu zatiaľ stále čakáme. 

Zdroj: patreon.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu