Motorola One Hyper prinesie vysúvaciu prednú kameru

Pripravovaná novinka série One má ponúknuť displej bez výrezu či otvoru na prednú kameru. Lákadlom bude aj zadný 64 Mpix fotopaprát.

Výrobca už dávnejšie prezradil, že pracuje na smartfóne s tzv. pop-up kamerou, teda fotoaparátom ukrytým vo vysúvacej konštrukcii. Na internete sa teraz objavili fotografie aj očakávané špecifikácie. 

Web WinFuture je známy zverejňovaním informácií o nepredstavených smartfónoch, pričom sa ich správy neskôr ukázali ako pravdivé. Najnovšie sa zamerali na pripravovanú Motorolu One Hyper. Snímky majú pochádzať z brazílskej pobočky výrobcu. 

Na fotografiách vidno smartfón s natiahnutým displejom bez výrezu. Predná, pravdepodobne 32 Mpix kamera, je súčasťou výsuvného mechanizmu. Vzadu sú dva fotoaparáty, nápis 64 Mpix prezrádza rozlíšenie hlavného snímača. Sekundárny by mal ponúknuť 8 Mpix.

Medzi očakávanými špecifikáciami je 6,39'' Full HD+ displej, Snapdragon 675, 128 GB úložisko, 4 GB operačná pamäť RAM a 3600 mAh batéria. Čítačku odtlačkov vidno na zadnej strane a podobne ako pri One Zoom ponúka dostala funkciu notifikačnej diódy. 

Dátum oficiálneho uvedenia nepoznáme, je však možné, že novinka bude predsatvená ešte do konca tohto roka. 

Zdroj: winfuture.de

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok