Motorola Moto Watch 100 - smart hodinky so 14-dňovou výdržou

Motorola uviedla na americkom trhu najnovší model inteligentných hodiniek. Možno prekvapivo v nich nebeží Wear OS, ale vlastný operačný systém Motoroly.

Cenovo dostupný model smart hodiniek Motorola Moto Watch 100 ponúka okrúhly 1,3-palcový ciferník s dvojicou hardvérových tlačidile po pravej strane. 

Základné parametre:
Rozmery 42 x 46 x 11,9 mm, hmotnosť 29 gramov (telo), vymeniteľný 20 mm remienok, LCD displej 1,3'', GPS, Glonass, Beidou, Bluetooth 5.0, akcelerometer, gyroskop, vodeodolnosť 5ATM, snímač tepu srdca, SpO2, 355 mAh batéria, Moto OS kompatibilný s OS Android a iOS. 

Okrem štandardných notifikácií a meraní fyzickej aktivity podporujú 26 športových režimov vrátane plávania. Vodeodolnosť je potvrdená certifikáciou 5ATM.

Na displeji nemá chýbať funkcia Always on a jeho jas má byť podľa výrobca dostatočne silný aj na bezproblémové čítanie informácií v exteriéri. Namiesto Motorolou používaného Wear OS pobeží v novom modeli vlastný Moto OS kompatibilný s Androidom aj iOS. Aplikácia pre Apple zariadenia príde v decembri. 

Medzi špecifikáciami nájdeme GPS, Glonass, Beidou, Bluetooth 5.0, snímač tepu srdca či meranie nasýtenie krvi kyslíkom SpO2. Lákadlom hodiniek má byť až 14-dňová výdrž batérie na jedno nabitie, ktorú v prípade potreby dobijete z nuly do 100 % kapacity len za 60 minút. 

Moto Watch 100 sa dajú predobjednať na oficiálnej stránke v striebornej a čiernej verzii, cena je stanovená na 99,99 USD. Predaj štartuje 10. decembra, dostupnosť mimo USA zatiaľ nebola oznámená. 

Zdroj: motorola.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu