Motorola Moto G60 prichádza na Slovensko

Výborne vybavený smartfón s veľmi atraktívnou cenovkou sa čoskoro začne predávať aj na Slovensku. Láka 108 Mpix fotoaparátom, 6,8'' displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a 6000 mAh batériou.

Motorola Moto G60 má všetky predpoklady, aby sa stala bestsellerom u našich mobilných operátorov. Za menej než 250 eur získate smartfón so 6,8-palcovým Full HD+ displejom, ktorému nechýba 120 Hz obnovovacia frekvencia. Dostatočný výkon na hry aj prácu zabezpečí Snapdragon 732G a 6 GB operačná pamäť RAM doplnená 128 GB úložiskom. 

Veľkým lákadlom bude 108 Mpix hlavný fotoaparát, ktorý je spojený s úplne novou technológiou Ultra Pixel. Využíva binárne zoskupenie pixelov, ktoré kombinuje deväť pixelov do jedného 2,1um ultra pixelu, aby poskytol 9-násobnú svetelnú citlivosť pre kvalitné fotografie s vysokým rozlíšením aj v náročnných svetelných podmienkach. 

Hlavnému fotoaparátu robí spoločnosť 8 Mpix širokouhlý a 2 Mpix pomocný na rozostrovanie pozadia. Pri 6000 mAh batérii sa môžete spoľahnúť na dlhú výdrž na jedno nabitie. Pri bežnom používaní by nemala byť problém dvojdňová výdrž.

Konštrukcia je odolná voči ošplechnutiu vodou, takže sa nemusíte obávať napríklad telefonátov v daždi. Čítačka odtlačkov je umiestnená v bočnej stene. Podrobné špecifikácie nájdete v základnom infe.   

Motorola Moto G60 bude na Slovensku dostupná vo farbe Dynamic Grey za odporúčanú cenu 239 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu