Motorola Moto G31 na Slovensku

Cenovo dostupný model obľúbenej série Moto G ponúka 6,4'' OLED displej, 50 Mpix fotoaparát a 5000 mAh batériu.

Motorola Moto G31 je šikovný android, ktorý menej náročnému zákazníkovi ponúkne pekný displej, dostatočný výkon na bežné používanie, všestranný fotoaparát  a slušnú výdrž na jedno nabitie. 

Medzi základné parametre patrí 6,4-palcový OLED displej s Full HD+ rozlíšením 1080 x 2400 bodov, čipset Helio G85, 4 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko. Operačný systém Android 11 je doplnený používateľským prostredím My UX, ktoré obsahuje známe Moto Experiences. Môžete si vytvoriť aj vlastné motívy zariadenia výberom z rôznych typov písma, farieb a tvarov ikon. 

Konštrukcia je odolná voči jemnému ošplechnutiu vodou, takže jej neuškodí napríklad dážď ani sneh. Na zadnej strane sa nachádza trojica fotoaparátov. Hlavný 50-megapixelový so svetelnosťou f/1.8 podporuje technológiu Quad Pixel, ktorá pre vyššiu kvalitu spája štyri pixely do jedného. 

Širokouhlý 8 Mpix fotoaparát využijete pri snímaní krajiny alebo v interiéri. Posledný 2 Mpix senzor poslúži na makro zábery. Všetky tri fotoaparáty vrátane prednej 13 Mpix kamery dokážu nahrávať Full HD videá. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Motorola Moto G31 vo farbe Mineral Grey je v slovenských obchodoch dostupná za odporúčnú cenu 199 eur. Nájdete ju aj v ponuke Telekomu a O2.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu