Motorola Moto G Stylus (2022) dostane 50 Mpix fotoaparát

Známy leaker Evan Blass zverejnil na Twitter účte obrázok pripravovanej novinky s podporou dotykového pera, ktorý vyzerá ako reálna produktová fotografia.

Minuloročný predchodca Moto G Stylus 2021 (základné info) prišiel pred rokom, takže je celkom logické, že príchod nástupcu sa blíži. Potvrdzujú to aj unikmuté fotografie a produktové video, ktoré približuje hardvérovú výbavu a potvrdzuje dizajn. 

Pripravovaná Motorola Moto G Stylus (2022) príde takisto s integrovaným stylusom, ktorý rozšíri a zjednoduší prácu s niekroými aplikáciami a mutimédiami. Čítačka odtlačkov je opäť umiestnená v pravej bočnej stene a v spodnej nechýbajú USB-C konektor ani 3,5 mm jack.

Kapacitu batérie sme sa z videa nedozvedeli, no výrobca hovorí o dvojdňovej výdrži na jedno nabitie, takže sa dá očakávať približne 5000 mAh akumulátor. Isté je 50 Mpix rozlíšenie hlavného fotoaparátu s technológiou Quad Pixel. 

Predná, pravdepodobne opäť 16 Mpix kamera, je tentoraz vycentrovaná na stred displeja, nie je v ľavom hornom rohu ako pri predchodcovi. Očakáva sa 6,8-palcový Full HD+ displej a 8 nm čipset Snapdragon 480+ s 5G konektivitou. 

Zdroj: twitter.com/@evleaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu