Motorola Moto G 5G a Moto G9 Power prídu na Slovensko čoskoro

Obidva smartfóny ponúkajú 128 GB úložisko, silnú batériu a dostupnú cenu. Jeden model príde na Slovensko tesne pred Vianocami, druhý to chche stihnúť do konca tohto roka.

Novinky lákajú na veľký displej, fotoaparáty s technológiou Quad Pixel pre kvalitnejšie snímky, nechýba im NFC pre bezkontaktné platby ani silná batéria s podporou rýchleho nabíjania. Pri bežnom používaní by malo stačiť nabíjať každý druhý deň. 

Keďže ide o veľké smartfóny, ich hmostnosť presiahla 200-gramovú hranicu. Konštrukcia je potiahnutá nano ochrannou vrstvou, takže telefónom neublíži jemné ošplechnutie vodou, napríklad v daždi. 

Motorola Moto G 5G patrí medzi najlacnejšie smartfóny s podporou 5G sietí na našom trhu a ako prvá prichádza na slovenský trh s novým čipsetom Snapdragon 750G. Kompletné informácie o hardvérovej výbave hľadajte v základnom infe

Hlavným plusom Motoroly Moto G9 Power (základné info) je 6000 mAh batéria, no určite poteší aj 64-megapixelový hlavný fotoaparát s novými softvérovými funkciami. Daňou za dvestourovú cenu je len HD+ rozlíšenie displeja pri 6,8-palcovej obrazovke s pomerom strán takmer 21:9.

Operačný systém Android 10 je v smartfónoch doplnený o prostredie My UX, ktoré obsahuje všetky známe Moto Experiences. Môžete si dokonca vytvoriť vlastné motívy zariadenia výberom z rôznych typov písma, farieb a tvarov ikon. 

Motorola Moto G 5G príde okolo 20. decembra vo farbách Volcanic Grey a Frosted Silver za cenu 299 eur. Motorola Moto G9 Power dostala odporúčanú cenovku 199 eur. Na výber bude farba Metalic Sage a Electric Violet. Príchod na slovenský trh chce stihnúť do konca tohto roka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu