Motorola láka na nový skladací smartfón, ktorý predstaví 9. septembra

Výrobca už posiela oficiálne pozvánky na udalosť, na ktorej spoznáme nástupcu Motoroly Razr. Novinka by mala dostať podporu sietí 5. generácie a väčší vonkajší displej. Medzitým sa stihla objaviť na fotografiách od známeho leakera.

Oficiálne predstavenie nového skladacieho smartfónu od Motoroly je takmer na spadnutie. Doterajšie úniky hovoria o modeli Razr 5G alebo Razr 2020. Oproti modelu 2019 má priniesť viacero vylepšení. 

Dizajn novinky sa mal minulý mesiac objaviť na obrázkoch, ktoré zdieľal známy leaker Evan Blass. Podrobnosti sa dočítate v článku Motorola Razr 2020 unikla na prvých obrázkoch). 

Výrobca má v pláne nový skladací smartfón predstaviť 9. septembra. Na dátum lákajú pozvánky, ktoré v týchto dňoch dostávajú novinári. Z výbavy sa očakáva Snapdragon 765 s podporou 5G, doplnený o 8 GB RAM, 256 GB úložisko a batériu s kapacitou 2 845 mAh. 

Po kliknutí na obrázok sa spustí gif animácia.

Vylepšení by sa mal dočkať aj fotoaparát, ktorý zrejme ponúkne 48 Mpix ISOCELL Bright GM1 snímač od Samsungu. Predná kamera má mať 20 Mpix. Hovorí sa aj o väčšej vonkajšej obrazovke a Androide 10. 

Zdroj: droid-life.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu