Motorola Edge X30 dostane 60 Mpix kameru pod displejom

Informáciu o prednom fotoaparáte pod displejom priniesla na čínskej sociálnej sieti Weibo Motorola. Tešiť sa máme aj na Snapdragon 8 Gen 1.

Účet Motoroly aj jej generálny manažér Chen Jin na sieti Weibo prezradili o Motorole Edge X30 niekoľko dôležitcýh parametrov. Na zverejnenom obrázku je telefón bez výrezu alebo otvoru v displeji a Chen Jin k nemu napísal text, v ktorom prezradil, že Motorola Ege X30 bude prvým smartfónom značky so selfie kamerou integrovanou pod displej. Jej rozlíšenie bude prekvapivo vysoké - 60 Mpix.

Takto umiestnený fotoaparát je stále zriedkavou záležitosťou, výrobcovia sa potýkajú s problémom kvality fotografií a nedostatkom svetla. Nárast dopytu používateľov a spätná väzba od nich vraj rozhodla, že aj Motorola sa pustí to tejto neľahkej úlohy. 

Okrem iného sme sa dozvedeli, že pripravovaná novinka dostane najnovší 4 nm čipset Snapdragon 8 Gen 1. 5000 mAh batériu so 68 W nabíjaním a dva 50 Mpix zadné fotoaparáty (hlavný a širokouhlý). Očakáva sa 6,67-palcový Full HD+ displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou. 

Na odhalenie si máme počkať do 9. decembra, kedy bude mať Motorola Edge X30 premiéru na domácom čínskom trhu. 

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu