Motorola Edge+ na nových fotografiách

Zverejnené nové fotografie, ktoré vyzerajú ako produktové, ukazujú očakávaný top model od Motoroly zo všetkých strán.

Rendery pripravovanej Motoroly Edge+ sme už videli, objavila sa aj špekulácia, že prinesie 108 Mpix fotoaparát a výbavu top modelu. Podrobnosti sme vám priniesli v marcovom článku

Známy a seriózny leaker Evan Blass zverejnil na svojom Twitter účte nové obrázky, ktoré vyzerajú ako produktové fotografie. Môžeme si tak urobiť predstavu o tom, ako bude novinka zo všetkých strán. 

Na snímkach vidno smartfón s natiahnutým displejom a malým výrezom na prednú kameru. Obrazovka je výrazne na bokoch zaoblená a pripomína takzvaný vodpopádový displej, ktorý prineslo napríklad Oppo, Vivo alebo Huawei. 

V hornej, jemne prehnutej strane, je umiestnený 3,5 mm jack, dole sa nachádza USB-C konektor a vstup pre SIM kartu. V pravej bočnej stene nájdeme klávesy ovládania hlasitosti a vrúbkovaný (teda ľahko nahmatateľný) vypínač. 

Pohľad na zadnú stenu prezrádza, že úvahy o 108 Mpix hlavnom fotoaparáte sú zrejme správne. Podľa popisu pri objektívoch sa môžeme tešiť na duálnu optickú stabilizáciu. Okrem primármeho snímača by mohla byť súčasťou aj 8 Mpix teleobjektívu. Tretí fotoaparát by mal ponúknuť 16 Mpix rozlíšenie a snímanie širokouhlých záberov. 

Hovorí sa aj o Snapdragone 865, až 12 GB operačnej pamäti RAM a 5000 mAh batérii. Špekuluje sa aj o slabšie vybavenej Motorole Edge bez prívlastku Plus, ktorá by mohla priniesť 64 Mpix fotoaparát a čipset Snapdragon 765. Koľko z očakávaní je reálnych, sa dozvieme až po oficiálnom uvedení.

Termín premiéry zatiaľ nie je oznámený. Na displeji novinky síce svieti 4. apríl, no tento dátum nájdeme aj na ostatných produktových fotografiách Motorol, ktoré už boli uvedené. 

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu