Motorola Edge 20 prichádza na Slovensko v atraktívej farbe Frosted Emerald

Jeden z najtenších 5G smartfónov je dostupný v ďalšom odtieni. K šedej a bielej farebnej verzii pribudla v slovenských obchodoch aj smaragdovo zelená.

Motorola Edge 20 prekvapí už pri prvom uchopení do ruky nízkou hmotnosťou a tenkým telom. Napriek 6,7-palcovej uhlopriečke OLED displeja váži iba 163 gramov a konštrukcia sa pýši hrúbkou len 7 mm. Smartfón je tak vhodným modelom pre používateľov, ktorým prekážajú ťažké a hrubé zariadenia. 

Konštrukcii nechýba certifikácia IP52, takže jej neuškodí jemné ošpelchnutie vodou, napríklad dážď ani sneh. Displej disponuje Full HD+ rozlíšením, 144 Hz obnovovacou frekvenciou a integrovanou čítačkou odtlačkov. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí výkonný čipset Snapdragon 778G, 8 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko. Lákadlom je 108 Mpix hlavný fotoaparát, 4000 mAh batéria poteší 30 W rýchlym nabíjaním. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Motorola Edge 20 v sivej a bielej farbe je aktuálne v niektorých obchodoch na Slovensku dostupná za výbornú cenu okolo 350 eur. Telefón v novom zelenom odtieni kúpite za 399 eur, ale aj za 499 eur. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu