Moto Unplugged: pomôže nájsť rovnováhu pri používaní mobilu

Motorola predstavila novú aplikáciu, ktorá má zlepšiť rovnováhu medzi technológiami a okolitým svetom odstránením rušivých vplyvov.

Mobilné technológie sa stali našou každodennou súčasťou, no všetkého veľa škodí, čo si mnohí aj uvedomujú a dobrovoľne podstupujú občasný digitálny detox. Najmä mladí ľudia cez deň odkladajú svoje telefóny čoraz častejšie, aby mali lepšie spojenie s realitou, pretože mobil ich rozptyľuje a ruší.

Motorola uviedla aplikáciu Moto Unplugged, ktorá ponúka špeciálny režim, v ktorom si každý prispôsobí čas prestávky podľa vlastných potrieb. Môžete si vybrať povolené aplikácie a upozornenia, alebo aj zadávanie hesla na ukončenie svojej relácie. 

Aby ste sa vyhli rozptyľovaniu počas pracovnej doby, Moto Unplugged vám ponúkne možnosť pristupovať iba k e-mailom alebo Microsoft Teams bez toho, aby ste museli počas nastaveného času prestávky vidieť inú aplikáciu.

Veľkým "žrútom" zbytočného času sú sociálne siete. V Moto Unplugged si viete obmedziť ich používanie v priebehu dňa, prípadne sa dajú aj dočasne zablokovať. Aplikácia Moto Unplugged je zatiaľ k dispozícii iba pre model Motorola Razr 40 Ultra, neskôr sa dostane aj na ďalšie zariadenia.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu