Modely radu Galaxy S10 dostávajú nové funkcie známe z Note 10

Objemná aktualizácia bude dostupná v priebehu nasledujúcich dní. Prinesie nočný režim pre selfie zábery, dynamicky zaostrené video, rozšírenú podporu DeXu či AR Doodle.

Nová aktualizácia z dielne Samsungu je určená pre modely Galaxy S10e, S10 a S10+. Prináša so sebou bezpečnostné záplaty a niekoľko nových funkcií. Nájdete medzi nimi napríklad nočný režim pre selfie, dynamicky zaostrené video (Live Focus), ktoré sme prvýkrát videli v rodine Galaxy Note, funkciu Link to Windows či podporu DeXu pre PC alebo Mac. 

Do fotoaparátu pribudne funkcia AR Doodle uvedená sp sériou Galaxy Note 10. Umožňuje nahrávať zábavné videá, ktoré viete okoreniť písaním či kreslením po displeji. Kamera počas toho rozoznáva vašu tvár a veci, ktoré nakreslíte, sa pohybujú spolu s ňou. Všetky novinky si rad Galaxy S10 požičiava práve od Note 10. 

Inštalačný balíček má veľkosť 1,2 GB, preto na jej stiahnutie odporúčam využiť Wi-Fi, nie mobilné dáta. Samsung na svojom webe upozorňuje, že nové funkcie majiteľom Galaxy S10 sprístupňuje postupne podľa krajín. Autor článku aktualizáciu v čase písania textu nedostal. Slovensko príde na rad zrejme v priebehu nasledujúcich dní. 

Zdroj: Samsung


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu