Minuloročná PlayStation exkluzivita Ghostwire: Tokyo prichádza na Xbox

Sony končí ročná exkluzivita na duchársky titul Ghostwire: Tokyo, ktorý si teraz môžu zahrať aj hráči na Xboxoch. K tomu sa pridáva aj nová aktualizácia s novým obsahom.

Ghostwire: Tokyo (recenzia) vyšlo pôvodne minulý rok na PC a PS5. Sony si v tomto prípade zaplatilo ročnú exkluzivitu, ktorá aktuálne končí. Duchársku akčnú adventúru si tak už môžu užiť aj hráči na Xboxoch a v Game Passe. 

Pri príležitosti tohto vydania do hry prišla aj aktualizácia Spider's Thread, ktorá na všetkých platformách prináša rad novniek. Do Ghostwire: Tokyo vďaka nej prichádza nový herný režim s ponukou ďalších oblastí, nepriateľov a schopností. 

Samotné súboje dostanú rozšírené možnosti a čakať môžete aj predĺžené prestrihové scény z príbehu. Chýbať nebudú ani rôzne menšie či väčšie vylepšenia, ktoré prispejú k lepšej funkčnosti hry. 

Ghostwire: Tokyo je titul od štúdia Tango Gameworks, ktoré aktuálne prinieslo úspešnú rytmickú akciu Hi-Fi Rush (recenzia). Je plný japonského folklóru a dostanete sa v ňom do ulíc Tokia, ktoré ovládli démoni. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu