Mimozemšťan Crypto bude zabíjať pozemšťanov v druhom remastri už v auguste

Podarený remaster prvého dielu si pýtal aj druhý, ktorý nesie názov Destroy All Humans! 2 - Reprobed. Opäť ponúkne vylepšenú grafiku, ale aj gaučovú kooperáciu či ďalšie novinky.

Značka Destroy All Humans! má za sebou pomerne vydarený remaster z roku 2020. Preto niet divu, že vydavateľ THQ Nordic oznámil vývoj pokračovania v podobe Destroy All Humans! 2 - Reprobed, ktoré teraz dostáva dátum vydania. Remaster druhej časti si budeme môcť zahrať už 30. augusta na PC, PS5 a Xbox Series X/S. 

Destroy All Humans! 2 - Reprobed dostane úplne nový grafický kabát na Unreal Engine 4. Mnohých hráčov určite osloví aj režim gaučovej kooperácie na rozdelenej obrazovke (split-screen). Hra sa odohráva v 60. rokoch, kedy sa zlomyseľný mimozemšťan Crypto bude chcieť pomstiť KGB za to, že vyhodila do vzduchu jeho materskú loď. 

Opäť nás teda čaká bláznivý príbeh, veľa deštrukcie, výbuchov, ale aj vynovený arzenál zbraní. Druhý remaster ponúkne tiež oveľa väčší otvorený svet a nové možnosti vylepšení. Destroy All Humans! 2 - Reprobed bude stáť 39,99 €. 

Doplní ho však aj Dressed to Skill edícia za 54,99 €. Jej súčasťou bude dvojica DLC a balíček skinov. Spomína sa tiež fyzická zberateľská edícia za takmer 400 eur, no jej obsah zatiaľ nie je známy. 

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu