Microsoft už testuje rodinné predplatné Game Passu

Populárny Xbox Game Pass skúša rodinné členstvo, kde jeden účet môžu s vlastným prístupom využívať niekoľkí členovia rodiny. Nemusia dokonca žiť ani v jednej domácnosti a podmienka členstva je iba jedna.

Xbox Game Pass Ultimate sa teší veľkej obľube, pretože ponúka zaujímavú knižnicu stoviek hier za jedno mesačné predplatné. To by po novom mohlo ponúknuť ešte širšie možnosti. Microsoft totiž začal s testovaním rodinného členstva, kde si za jeden poplatok môže užívať výhody služby viacero ľudí. 

Testovacia verzia Xbox Game Pass Ultimate je zatiaľ dostupná iba v Kolumbii a Írsku. Zapojení používatelia si tam do svojho predplatného môžu pridať až štyroch ďalších členov rodiny. Každý z nich získa svoj jedinečný prístup k službe, jej výhodám a obsahu. V praxi to teda vyzerá podobne, ako rodinný účet na Netflixe. 

Podmienkou rodinného predplatného Xbox Game Pass Ultimate je iba to, že všetci členovia zdieľajúci účet musia žiť v rovnakej krajine. Mesačný poplatok je stanovený na 25 dolárov a očakáva sa, že by sa predplatné už čoskoro mohlo rozšíriť aj do ďalších krajín. 

Zdroj: news.xbox.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu