Microsoft umožní našim hráčom navrhnúť si Xbox ovládač podľa svojich predstáv

Program Xbox Design Lab je po novom dostupný pre slovenských a českých hráčov. Umožní vám navrhnúť si svoj vlastný Xbox ovládač, ktorý vám Microsoft doručí do pár týždňov.

Microsoft aktuálne oznámil novinku, ktorá určite poteší všetkých Xbox hráčov. Na Slovensku a v Česku spúšťa program Xbox Design Lab, známy najmä v zahraničí. Umožní vám navrhnúť svoj vlastný ovládač, ktorý si následne môžete objednať z oficiálneho webu Xboxu. 

Kreativite sa medze nekladú, a tak si svoj nový Xbox ovládač budete môcť prispôsobiť úplne podľa vlastných predstáv. Vybrať sa dá farba, kde nájdete napríklad oranžovú, ružovú, zelenú či fialovú. Nechýbajú ani svieže pastelové varianty či dokonca rôzne vzory, vrátane obľúbeného vojenského motívu. 

Farbou však celkový návrh rozhodne nekončí. V jednoduchom online editore si viete prispôsobiť aj štýl tlačidiel a pridať voliteľné metalické či pogumované povrchy. Svoj výtvor si potom stačí objednať. Xbox ho následne presunie do výroby a doručí do 28 dní. Ak vás táto ponuka zaujala, svoj návrh si môžete vytvoriť na oficiálnom webe Xbox Design Lab pre Slovensko. V prípade českých čitateľov je cesta k ich ovládaču tu.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu